CNC-koneistaja, pitkäaikainen työsuhde

Kokoaikainen

Raisio

Haku päättyy 31.7.2024

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Hae meille, niin pistetään pyörät pyörimään!

Etsimme asiakkaallemme Raisioon CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaamme työntekijäksi ja hakuprosessi toteutetaan WorkPowerin kanssa.

Työnkuvaus:

CNC-koneistajana työskentelet isoilla koneilla jyrsinnän ja/tai sorvauksen parissa. Tarkempi työnkuva määräytyy myös oman osaamisen mukaan. Etsimältämme hakijalta löytyy alan koulutus, kokemusta CNC-koneistuksesta ja ohjelmointitaitoja. Työtä tehdään perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten toivomme että olet itsenäiseen työhön kykenevä, tarkka ja luotettava, tiimityötaitoja unohtamatta. Kerrothan hakemuksessasi myös, jos sinulla on kokemusta manuaalikoneistuksesta tai robottihitsauksesta. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, noin 14-25 €/h.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa loistavan mahdollisuuden edetä ja kehittyä edelleen urallasi. Kerromme asiakasyrityksestä lisää haastattelun merkeissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, kokoaikatyö, sorvi, jyrsin

Ilmoitusnumero: 105611000

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus