fbpx

CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Sastamala

Haku päättyy 26.9.2021

Haemme asiakkaallemme Sastamalaan CNC-koneistajaa. 

Työnkuvaus: 
Asiakasyrityksemme on erikoistunut koneistus- ja sorvaustöihin. Työtehtävänäsi on mm. Okuma-nimisten koneiden ajaminen. Työssäsi koneistat esimerkiksi pystykaraisilla koneilla tai pienemmillä vaakakaraisilla koneilla. Työnkuvaasi pystytään muokkaamaan kokemuksesi mukaan. Mikäli sinulla on kokemusta ohjelmoinnista, se lasketaan eduksesi; ohjelmointitaito ei ole kuitenkaan välttämätöntä työn saannin kannalta. Toivomme kuitenkin sinulta sen verran kokemusta, että tarvittaessa pystyt tekemään esimerkiksi muutoksia ohjelmaan. Työhösi sisältyy myös laadunvalvontaa. Toivomme sinulta muutaman vuoden koneistuskokemusta, mutta huomioimme myös vähäisemmänkin kokemuksen, sillä motivaatio työskentelyyn merkitsee paljon. Fanuc-ohjauksen osaaminen lasketaan hakijalle eduksi. Työtä tehdään päivävuorossa.

Toivomme sinulta: 
– Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta koneistuksesta 
– Määrätietoisuutta ja tarkkuutta
– Hyvää asennetta ja motivaatiota
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Hyvällä työntekijällä voi olla mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin ajaksi ja myöhemmin asiakkaan kirjoille. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: koneistaja, cnc-koneistaja, Okuma, Fanuc, ohjelmointi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.