CNC-koneistaja Nakkilaan

Kokoaikainen

Nakkila

Haku päättyy 23.10.2022

Haemme asiakkaallemme Nakkilaan CNC-koneistajaa. 

Työpäiväsi:
Työnkuvaasi sisältyy pääasiassa työskentely aarporalla / jyrsinkoneella. Työskentelet Heidenhain-ohjauksen parissa, joten toivomme sinulta ohjelmointitaitoa. Työhön vaaditaan kuvien lukutaitoa ja eduksi katsomme Mastercam- ohjelman osaamisen ja tuntemisen. Hakijalla tulisi olla työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 
Toivomme hakijalta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta sekä itsenäistä otetta työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa helposti ja nopeasti.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen: eve.uusisalo@workpower.fi.  Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan tiloissa.

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: CNC-koneistaja, jyrsin, aarpora, cnc, koneistaja, ohjelmoija

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.