CNC-koneistaja Mänttä-Vilppulaan

Kokoaikainen

Jämsä, Mänttä-Vilppula, Keuruu

Haku päättyy 28.6.2023

Onko sinulla osaamista koneistuksesta ja etsit uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajaa Mänttä-Vilppulaan.

Työnkuva:

Työhön kuuluu koneistuksen lisäksi myös asetusten ja nostojen suunnittelutyö. Pääasiassa materiaalina on musta rauta, jonkin verran myös kirkkaat metallit. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ ei ole kappaleenvaihtoa, vaan pääset kehittämään ammatillista osaamistasi koneistajana haastavien kappaleiden parissa. Työssäsi tulet tekemään koneistusta työstökeskuksella ja sorvilla, lisätietoja tehtävästä ja asiakasyrityksestä saat työhaastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen työtehtävän keskiraskaiden kokonaisuuksien parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä, hyvissä tuotantotiloissa. Työkavereiltasi ja esimieheltäsi saat varmasti apua ja tukea työn aloitukseen, yksin ei ketään jätetä! Saat myös kilpailukykyisen palkan, johon vaikuttaa aiempi kokemuksesi alan tehtävistä. Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittyä ala ammattilaiseksi sekä edetä tehtävässä. Omalta osaltasi voit vaikuttaa myös työpaikan ja työtapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta:
Asiakasyrityksemme etsii sitoutuvaa työntekijää, joka haluaa hoitaa työnsä tarkasti ja huolella sekä samalla kehittyä sekä kehittää työtä eteenpäin. Sinulla on alan koulutus ja vähintään jonkin verran työn kautta tullutta osaamista. Toivomme erityisesti, että mittalaitteiden käyttö on entuudestaan tuttua. Ohjelmointitaito on eduksesi, asetusten teko ja vaihtaminen ei tuota sinulle ongelmia ja haluat kehittyä metallialalalla aina paremmaksi. Itsenäistä työskentelyotetta toivotaan, sillä työkoneella on tarkoitus toimia itsenäisesti, osaat kuitenkin ottaa myös muut työyhteisössä huomioon.

Tunnistatko itsesi tästä?

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat:  CNC-koneistaja, koneistaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus