CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Pihtipudas, Haapajärvi, Nivala, Reisjärvi, Sievi

Haku päättyy 15.10.2023

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajaa Pohjois-Pohjanmaalle!

Työnkuva:

Asiakkaallamme on lukuisia erilaisia CNC- ja manuaaliohjattuja koneita. Tehtävässä työllistyt osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulle sopivalle koneelle. Voit olla valmis ammattilainen, tai aloitteleva koneistaja. Yrityksessä tuotetaan elintarviketeollisuuden pakkauskoneita, sekä tehdään alihankintana erilaisia koneistustöitä ja kappaleita teollisuuden eri käyttötarkoituksiin. Tässä työssä pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten tehtävään valitulta täytyy löytyä vuorotyövalmius.

Työn edellytykset:

Katsomme eduksesi alan koulutuksen tai työn kautta tulleen osaamisen. Toivomme kokemusta koneistajan tehtävistä, teknistä osaamista sekä piirustusten lukutaitoa. Jos olet kuitenkin aloitteleva koneistaja jolla ei ole vielä kokemusta alalta, saat työhösi hyvän perehdytyksen, ja pääset oppimaan koneistuksen saloja. Toivomme hakijoiltamme huolellista ja motivoitunutta työtotetta ja aitoa kiinnostusta cnc-puolen työtehtäviä kohtaan!

Tarjoamme sinulle:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisesta linkistä tai jätä meille yhteystietosi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa.

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

avainsanat: metalliteollisuus, cnc-koneistus, koneistus

Ilmoitusnumero: 82948951

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus