CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 16.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista CNC-koneistajaa

Työnkuva:

Viisiakselinen sorvi, Fanucin ohjauksella etsii käyttäjää. Yrityksessä tehdään lyhyitä ja keskipitkiä sarjoja sopimusvalmistuksena. Tässä työssä pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työn edellytykset:

Työssä vaaditaan hieman kokemusta koneistajan tai metallialan tehtävistä. Tekninen osaaminen, asetusten laitto sekä piirustusten lukutaito on hyvä plussa. Selviät työkoneella jo itsenäisesti ja osaat ottaa myös muut työyhteisössä huomioon. Eniten kaipaamme innostusta metallialaan/koneistukseen ja hyvää motivaatiota oppia uutta.

Tarjoamme sinulle:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työhön perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittyessä saat lisää vastuuta. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisesta linkistä tai jätä meille yhteystietosi. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa.

Lisätietoja:

Elina Forssell

0407069967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.