CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.6.2024

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän seudulle CNC-koneistajaa jyrsinkoneelle

Työnkuvaus ja edellytykset:

Etsimme koneistajaa, jolla on kokemusta Fanuc-ohjauksesta sekä Wincam-ohjelmointitaitoa. Työ pitää sisällään metallialan vaakakaraisen CNC-jyrsimen ohjelmointia ja käyttöä. Toivomme, että sinulla on kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta, ja olet käyttänyt CNC-koneita aiemmin. Osaat toimia itsenäisesti ja pyrit huolellisuuteen sekä tarkkuuteen. Tämän lisäksi toivomme alan koulutusta ja ammattimaista otetta työhön. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta onhan sinulla tarpeen vaatiessa mahdollisuus siirtyä tekemään myös 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä omassa ammatissasi. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja palkkaus määräytyy tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko työstä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: cnc-koneistus, koneistaja, jyrsijä, metalliala

Ilmoitusnumero: 104303303

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus