CNC-koneistaja Huittisiin

Kokoaikainen

Sastamala, Eura, Kokemäki, Köyliö, Huittinen

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme asiakkaallemme Huittisiin CNC-koneistajaa

Työnkuvaus:
Työssäsi työskentelet itsenäisesti osana mukavaa tiimiä. Koneistettavat sarjat ovat sekä yksittäiskappaleita että n. 100kpl sarjoja ja kappaleiden koko vaihtelee. Sinulla tulisi olla alan koulutus ja/tai työn kautta kerrytettyä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaallamme on käytössä Mazakin koneet, joten aikaisempi kokemus Mazakin koneista katsotaan eduksi. 

Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaamme kirjoille ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin 2-vuorotyönä liukuvalla työajalla. Toivomme sinulta tarvittaessa valmiutta myös 3-vuorotyöhön. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Itsenäistä otetta työhön
– Aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta 
– Reipasta asennetta ja tarkkuutta

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työympäristössä. 

Hakuprosessi:
WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232 (myös WhatsApp)

Avainsanat: cnc-koneistus, koneistus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!