CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Pieksämäki, Kangasniemi

Haku päättyy 31.3.2024

Haemme asiakasyrityksellemme koneistajaa Kangasniemelle

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat isojen kappaleiden koneistuksesta, ohjelmoinnista ja asetusten tekemisestä. Työtä tehdään sekä jyrsimellä että sorvilla. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta onhan sinulla tarvittaessa valmius myös 2-vuorotyön tekemiseen.

 

Odotamme sinulta

  • Hyvää kommunikointitaitoa joko suomeksi tai englanniksi
  • Aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä huolellista otetta työhön
  • Koneistajan koulutusta tai työn kautta kerrytettyä kokemusta CNC-koneistuksesta 
  • Nosturiosaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä koneistajana mukavassa työporukassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä
  • WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajan
  • Alkuun määräaikaisen tehtävän, jonka jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille
  • Palkkaus ja työsuhteen ehdot pohjautuvat Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen (13-16 €/h). Palkka on neuvoteltavissa aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Hakuprosessi

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toiveena olisi löytää henkilö, joka pystyisi aloittamaan työt jo pikaisellakin aikataululla. Hakemuksen tähän tehtävään pääset lähettämään kotisivujemme kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Asiakasyrityksestä kerromme lisää työhaastattelussa.

Lisätietoja

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: koneistaja, koneistus, cnc-koneistus, sorvaus, jyrsintä

Ilmoitusnumero: 94434614

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus