CNC-jyrsijä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään CNC-jyrsijää

Työnkuvaus ja edellytykset:

Työsi pitää sisällään metallialan vaakakaraisen CNC-jyrsimen ohjelmointia (Mazatrol) ja käyttöä. Sinulla on kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta, ja olet käyttänyt CNC-koneita aiemmin. Osaat toimia itsenäisesti ja pyrit huolellisuuteen sekä tarkkuuteen. Tämän lisäksi toivomme alan koulutusta ja ammattimaista otetta työhön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle:

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko työstä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: jyrsijä, koneistaja, metalliala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.