CNC-aarporaaja Härmään

Kokoaikainen

Kauhava

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme CNC-aarporaajaa Härmään!

Työnkuvaus:
Konepajalla olevien aarporien ohjaus on Heidenhain. Koneistettavat kappaleet ovat levyrakenteita ja/tai valukappaleita, materiaalina  perusteräkset S235/S355. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. P
itkä kokemus aarporalla työskentelystä on siis välttämätöntä. Eduksesi lasketaan, jos olet ohjelmoinut ja työskennellyt CNC-aarporalla juuri Heidenhein-ohjauksella. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa. 

Työssä menestyminen edellyttää:
Olet itsenäiseen työhön kykenevä, sinulla on hyvät tiimipelitaidot, sekä olet tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Olet tottunut ohjelmoimaan ja osaat toimia myös isoilla koneilla. Sinulta löytyy kokemusta mittalaitteiden käytöstä ja huolehdit, että työnjälki on laadukasta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle:
Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka on neuvoteltavissa, joten jätähän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta paikalta? Jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Heidenhain, kokoaikatyö, aarporaaja, Härmä

Ilmoitusnumero: 75144637

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus