fbpx

Betonityöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 12.10.2021

Hei! Meillä haussa asiakasyrityksellemme betonityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle sekä muualle Uudellemaalle. Työkohteet ovat vaihtelevia ja työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaista tehtävää betonilattioiden parissa – valuja, lattiapinnoitusta, hiontaa ynnä muuta. Kohteet ovat uudisrakennus- ja saneeraustyökohteita, muun muassa toimistotiloja ja parkkihalleja.

Mitä haluamme sinusta:

Etsimme henkilöitä, joilla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Alan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista betonilattioista ja muista rakennusalan tehtävistä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän välittävän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos lukemasi täsmää sinuun, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat sovitusti. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: betonityöntekijä, betonilattia, rakennustyöntekijä, aputyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.