BE-kortillinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 16.12.2021

Nyt olisi BE-kortillesi käyttöä Pirkanmaan rakennustyömailla! 

Etsimme asiakasyrityksellemme pikku-e:n omaavia rakennustyöntekijöitä henkilöauto-ajoneuvoyhdistelmien ajoihin. Työtehtäviin kuuluu kaluston kuskaaminen hallilta työmaille ja työmailta hallille sekä välillä runkovaiheen rakennustöihin osallistumista. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan työtehtäväsi mukautuvat osaamisesi mukaan. Osaamistakin tärkeämpää on motivaatio oppia uutta ja tehdä fyysistä käytännön työtä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä BE-ajokorttia. Työhösi tulet saamaan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä itsenäiseen työhön.

Työ alkaa sovitusti ja työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Maksamme vähintään rakennusalan TES mukaista palkkaa, ja palkan maksamme kaksi kertaa kuussa. Aluksi tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa. Halutessasi pystyt työskentelemään kauttamme myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohessa. 

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla liki 20 vuoden ajan! Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme tekijöitämme koko työsuhteen ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi!  

Pistä pikaisesti hakemusta tulemaan, soita ja kysy lisätietoja tehtävästä tarvittaessa ja varaa itsellesi haastateluaika. Marssijärjestyksen saat päättää tässäkin täysin itse! Rekrytoinneista vastaa HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383. Ollaan yhteyksissä!

avainsanat: avoimet työpaikat, pakettiauton, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.