fbpx

BE-kortillinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.9.2021

Etsimme joukkoomme BE-kortin omaavia rakennustyöntekijöitä!

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan työtehtäväsi mukautuvat osaamisesi mukaan. Osaamistakin tärkeämpää on motivaatio oppia uutta ja tehdä fyysistä käytännön työtä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä BE-ajokorttia. Työhösi tulet saamaan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Me WorkPowerilla perehdytämme sinut rakennusalan TESiin sekä tulet saamaan kaikki tarvittavat työturvallisuusvarusteet toimistoltamme.

Työ alkaa sovitusti ja sinun on mahdollisuus työskennellä kauttamme niin pitkään kuin kykenet. Halutettessasi voit myös työskennellä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohessa. 

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla liki 20 vuoden ajan! Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme tekijöitämme koko työsuhteen ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi!  

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

 

Avainsanat: kokopäivätyö, rakennusala, pirkanmaa, tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.