B-ajokortillinen vihertyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.8.2022

HUOMIO B-ajokortilliset viheralan osaajat! Onko ulkoilmassa työskenteleminen sinun mieleen? Pidätkö vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä? Löytyykö sinulta B-ajokortti? Jos tämä kuvaus osuu sinuun, hae meille! Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme jo jonkin verran kokemusta kerryttäneitä reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt kestävät viherkauden loppuun saakka. 

Työnkuva:

Työnkuvaasi tulee kuulumaan viheralueiden hoitotöitä, kuten esimerkiksi kitkentää, siimausta, nurmikonleikkuuta sekä viheralueiden kastelua. Tämän lisäksi muitakin tehtäviä voi olla tarjolla osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Edellytämme hakijalta:

Toivomme sinulta aikaisempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä. Kokemuksen lisäksi pidämme korkeassa arvossa motivoitunutta ja säänkestävää asennetta työntekoa kohtaan! Työtehtävät ovat fyysisesti raskaita, joten hyvä kunto on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeässä roolissa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. B-ajokortti on tässä tehtävässä edellytys. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mukavan ja monipuolisen työn! Lisäksi saat meiltä laadukkaat ja mukavat työvaatteet, sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! Palkkaus määräytyy TES:n ja kokemuksesi mukaisesti.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla saapumisjärjestyksessä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16) 

Avainsanat: Viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.