Avainpalveluhenkilö

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 20.10.2021

Etsimme asiakkaallemme BLC Turvan Tampereen toimipisteelle avainpalveluhenkilöä lukitusalan avainhallinta- ja asiakaspalvelutehtäviin. BLC Turva on kotimainen oppaasi lukitus- ja turvatekniikassa ja se lupaa laittaa asiakkaiden turva-asiat soljumaan tarjoamalla Suomen laajimman kattauksen turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja valtakunnallisesti. BLC Turva Oy on osa BLC -konsernia, jonka juuret yltävät yli 130 vuoden päähän Saimaan rannoille. BLC Turva työllistää n. 500 turvatekniikan ammattilaista 19 paikkakunnalla.
 
Tehtävänkuvaus:
Avainpalveluhenkilön tehtäviin kuuluu pääasiassa myymälän avainhallinta-asiakkaiden palvelu pitäen sisällään luovutuksia ja palautuksia sekä muuta avainhallintajärjestelmän käyttöä. Oleellisena osana päivittäiseen työnkuvaan sisältyy lisäksi tilausten vastaanotot ja valmistelut sekä monipuolinen asiakaspalvelu. Tehtävässä toimit osana iloista ja tehokasta joukkuetta, josta asennetta ja huumoria ei puutu.  
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja oma-aloitteisuus kuvaavat etsimäämme henkilöä. Tehtävässä suoriutuminen ei vaadi aiempaa kokemusta alan tehtävistä, mutta kaupallisen koulutuksen ja aiemman asiakaspalvelukokemuksen katsomme eduksi. Tietotekniset taidot ovat välttämättömyys roolin ansiokkaaseen hoitamiseen. Toisinaan arki voi olla kiireisempää ja tällöin korostuu paineensietokyky sekä taidot toimia mutkikkaammissa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla huolellinen ja itseohjautuva tekijä, joka ei kaihda uuden oppimista, mutta ei myöskään rutiinitehtäviä. Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa.
 
Tarjoamme:
Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan yrityksestä, joka on alallaan tunnettu ja luotettu toimija. Meillä pidetään huolta työntekijöistä ja kehitetään toimintoja jatkuvasti. Työhyvinvointia lisäävät työntekijöiden yhteiset aktiviteetit, työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto.
 
Hakuprosessi:
Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme nimiin ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset ja tiedustelut tulee tehdä WorkPower Oy:n kautta.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 20.10.2021.
 
Lisätietoja:
Heräsikö sinulla kysyttävää? Tiedustelut Jonna Kanerva, HR-konsultti p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.
 
Avainsanat: rekrytointi, avainpalveluhenkilö, kokopäivätyö, päivätyö, lukitus, oviautomatiikka

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.