Av-asentaja IOS-Systems Ky

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 2.4.2023

Kiinnostaisiko sinua AV-asennusyrityksen monipuoliset työtehtävät?

Etsimme asiakasyrityksellemme IOS-Systems Ky:lle hyvän asenteen omaavaa AV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. Työsuhde solmitaan suoraan IOS-Systemsin kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi.

IOS-Systems Ky on vuodesta 2005 asti toiminut yritys, joka tuottaa alihankintana isommille toimijoille erilaisia AV-laitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä. Yritys työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää. IOS-Systemsin toimipiste sijaitsee Ruskossa ja yrityksen palveluita tuotetaan pääasiassa julkisen puolen toimijoille.

Hyppää mukaan motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiin!

Työpäiväsi sisältävät
Työnkuvaasi kuuluu erilaisten AV-laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustyöt asiakkaiden tiloissa. Työpäivääsi voi sisältyä esimerkiksi isoihin kosketusnäyttöihin, videoseiniin, tykkeihin ja järjestelmiin liittyviä tehtäviä. Tämän lisäksi pääset tekemään isompia luokka- ja salikokonaisuuksia sekä erilaisia vaihtelevia vikaselvityksiä. Isommat projektit tehdään tiimityönä muiden kollegoiden kanssa, mutta helpommat ja yksinkertaisemmat tehtävät sekä vikakeikat hoidetaan itsenäisesti.

Uudelta työkaverilta toivomme aktiivista työotetta ja hyvää asennetta. Työ voi olla ajoittain rankkaa, sillä osa laitteista ovat painavia. Toivomme sinun siksi nauttivan myös fyysisen työn tekemisestä. Innokkuus uusien asioiden oppimiseen ja huumorintajuisuus ovat ehdottomasti iso plussa. Työn luonteen vuoksi sinun tulisi olla luotettava, oma-aloitteinen ja tarkka työotteissasi. Tässä tehtävässä oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tässä tehtävässä hakijalta ei edellytetä tiettyä koulutus- tai työtaustaa. Voit olla työurasi alussa oleva hiomaton timantti tai alan jo hieman kokeneempi konkari. Painotamme aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä meillä AV-asentajan tehtävien parissa. Arvostamme kuitenkin suuresti työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua teknistä osaamista ja hyviä kädentaitoja.

Pääsääntöisesti työtä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin ja viikoittainen työaika on 40 h/vko. Työ vaatii tekijöiltä joustavuutta, joten olethan valmis sitoutumaan joustaviin ja hieman vaihteleviin työaikoihin. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Huomioithan, että työ edellyttää nuhteetonta taustaa.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään erilaisten järjestelmien ja laitteiden, sekä tietysti huipputyyppien kanssa! Kaikkea ei tarvitse heti osata itse, sillä saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Ammattitaitoiset kollegat ovat alusta alkaen aina tavoitettavissasi, eikä ketään jätetä yksin! Osaamistasi arvostetaan ja meille työntekijöiden viihtyvyys on tärkeä asia. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset ja työnantaja tarjoaa ateriakorvauksen.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?
HR-konsultti Camilla Lehto, 040 516 9393 vastaa mielellään lisäkysymyksiin!

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!