Automaatio Asiantuntija/ Automaatiopäällikkö

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.10.2023

Etsimme nyt ammattitaitoista Automaatioasiantuntijaa/Automaatiopäällikköä Jyväskylään, joka omalta osaltaan auttaa viemään asiakasyrityksemme automaatiotoiminnot uudelle tasolle. Mikäli rakastat haasteita, olet luova ongelmanratkaisija ja haluat olla mukana kehittämässä huipputeknisiä järjestelmiä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Rooli ja vastuualueet: Työnkuvaasi tässä tehtävässä sisältyy järjestelmistä ja niiden päivityksistä vastaaminen ja sparrailu yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Vastuualueellesi sijoittuu myös vaativia vianselvitystehtäviä. Rooliisi automaation ammattilaisena kuuluu olennaisesti aktiivinen osallistuminen robotiikka-, konenäkö- ja automaatiojärjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön, sekä tiivis yhteistyö niin laitevalmistajien kuin tuotanto-organisaation edustajienkin kanssa. 

Toivomme sinulta:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä tehdasympäristöissä & soveltuvaa automaatioalan koulutusta 
  • Aikaisempi suunnittelukokemus (sähkö/aut/pi -sovellukset) katsotaan eduksi, kuten myös ymmärrys/aikaisempi työskentely ohjelmointipuolella esimerkiksi Siemensin, Beckhoffin , taajuusmuuttajien, tietoverkkojen, kenttäväylien, konenäön (mm. TwinCat, Python -ohjelmoinnin) sekä robotiikan (Abb) parissa
  • Sujuvat viestintä/kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Sinnikästä, kunnianhimoista ja motivoitunutta työskentelyotetta & kiinnostusta automaatioalaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen & haastavan työnkuvan, jossa pääset hyödyntämään & kehittämään omaa osaamistasi laadukkaassa tuotantoympäristössä!
  • Kilpailukykyinen palkkaus + työskentely korkealuokkaisia tuotteita valmistavassa ja moderneja  työvälineitä hyödyntävässä asiakasyrityksessämme!
  • Pidempiaikaisen & kokoaikaisen työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme omilla kirjoilla!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-konsultti Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Ilmoitusnumero: 83377897

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus