Automaalaamo / -korjaamo yrittäjäksi!

Kokoaikainen

Varkaus

Haku päättyy 3.6.2024

Automaalaamo – yrittäjäksi!

Hei sinä taitava automaalari ja yrittäjyydestä haaveileva ammattilainen! Tässä on tilaisuutesi tarttua menestyvään automaalausyritykseen, jonka juuret ulottuvat vuosikymmenien taakse.

Lehtoniemen automaalaamo on paikka, jossa laatu ja asiakassuhteet ovat olleet kulmakiviä. Vuosien varrella olemme rakentaneet vankan perinteen laadukkaasta työstä, ja nyt etsimme omistautunutta automaalaria, ja yrittäjää jatkamaan tätä tarinaa.

Mitä meillä on tarjota?

  • Tilat ja laitteet: Yrityksemme omistaa autojen maalaukseen ja korjaamiseen soveltuvat toimitilat, toimitilat sijaitsevat Varkaudessa hyvien kulkuyhteyksien ja vilkkaan 5-tien varrella. 4-6m korkeaa tilaa isoilla nosto-ovilla n. 700 neliömetriä – täällä maalauskammiot ja tarvittavat välineet odottavat sinua. Erityisenä plussana: myös isommat kuorma-autot mahtuvat maalaamoon, ja niille on oma kammionsa.
  • Tilauskanta: Meillä on mahdollista uudelle yrittäjälle siirrettävää tilauskantaa luotettavalta vanhalta asiakkaalta noin vuodeksi eteenpäin 2–3 henkilölle, mikä antaa sinulle vankan pohjan liiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen. Voit keskittyä olennaiseen – laadukkaaseen työhön ja asiakassuhteiden hoitoon. Tästä kerromme mielellämme lisää kiinnostuneille!
  • Vanhan yrittäjän tuki: Nykyinen yrittäjämme siirtyy ansaitulle eläkkeelle, mutta hän ei jätä sinua yksin. Hän on valmis auttamaan yrityksen siirtymävaiheessa ja tarjoamaan tarvittavaa tukea menestyksen varmistamiseksi.
  • Joustavuus: Kiinteistön omistajuus on vanhalla yrittäjällä, mutta voimme sopia erilaisista vaihtoehdoista. Voit aloittaa toimitiloissa vuokralla ja myöhemmin ostaa kiinteistön niin halutessasi – tai tehdä sen heti, jos se on toiveesi.

Kiinnostuitko?
Ole rohkeasti yhteydessä, niin maalaamme yhdessä menestystarinan! Osoita kiinnostuksesi lähettämällä hakemus linkin kautta. Lisätietoja mahdollisuudesta antaa WorkPowerin HR-koordinaattori Katja Korhonen katja.korhonen@workpower.fi, p. 040 721 7223. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Avainsanat: automaalari, yrittäjä, pienyrittäjä, kokopäivätyö

Ilmoitusnumero: 102761031

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus