Autollinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava

Haku päättyy 2.4.2023

Rakennustöitä autoileville tekijöille!

Löytyykö sinulla kokemusta rakennustöistä ja liikut autolla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia, motivoituneita ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme henkilö pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöitä, joilla on omatoiminen ja motivoitunut työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä edellytämme suomenkielen taitoa. Tehtävässä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään mielekkäiden rakennustyöntekijän työtehtävien parissa ja kerryttämään lisäkokemusta rakennusalalta. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Hakuprosessi: 

Mainitse hakemuksessasi tärkeimmät osaamisaluueesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätä rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, raksa, kokenut rakennustyöntekijä, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!