Autollinen rakennustyöntekijä syksy 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Autollisia rakennustyöntekijöitä syksylle 2024 pääkaupunkiseudun alueelle!

Löytyykö sinulla kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä? Liikutko autolla työmaille? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme tekijä! Haemme nyt pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiville asiakasyrityksillemme autolla liikkuvia rakennustyöntekijöitä. Töitä on monipuolisesti tarjolla sekä uudis- että korjausrakentamisen parissa. Töiden aloitus tapahtuu elokuun tai syyskuun alusta. 

Työnkuva:

Työt tehdään vaihtelevissa työmaakohteissa ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 07.00-15.30 välillä. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja itseäsi kiinnostavista työtehtävistä, niin etsitään sinulle sopiva työkohde!  

Hakijoilta edellytämme:

  • Aiempaa työkokemusta rakennustehtävistä
  • Voit olla myös rakennusalan opiskelija, joka haluaa kehittää osaamistaan käytännön tasolla työmaalla
  • Auton käyttömahdollisuus
  • Halua oppia uutta
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta 

Tarjoamme sinulle:

Tässä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten rakennustöiden parissa! Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on rakennustyöntekijöillä yleensä 13,20-15,92€/h. Tämän lisäksi saat meitä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajan. 

Hakuprosessi:

Koetko olevasi oikea henkilä tähän tehtävään? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan meille myös mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä työtehtävistä, joista olet erityisen kiinnostunut. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti kesän loppuun tai syksyn alkuun.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, raksa, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 107717130

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus