Autollinen rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Hei sinä autoileva appari! Etsimme tällä hetkellä rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin. Työhön kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta, siivousta ja suojauksien laittoa. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on reipas ja motivoitunut ote työhön ja olet luotettava sekä oma-aloitteinen. Aikaisempi kokemus aputyöntekijäntehtävistä kuten haalauksesta, raivauksesta ja siivouksesta on eduksi, muttei välttämätöntä. Työ on fyysistä, joten fyysisen kuntosi tulee olla kohdillaan. Edellytämme myös suullista suomen kielen taitoa. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla oma auto käytössä, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella!

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Oma WorkPowerin HR-tiimimme on myös tukenasi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi: 
Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.