Autollinen rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.6.2024

Hei sinä autoileva rakennusalan tekijä! Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja innokkaan asenteen omaavia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueella sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevia rakennusaputyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi mukaan – tyypillisiä työtehtäviä on esimerkiksi erilaiset kanto – ja raivaushommat ja monipuoliset työmaan yleiset ylläpitotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimällämme henkilöllä on intoa ja halua työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä – ja mikä parasta, tämän homman opit tekemällä! Etsimme henkilöitä, joilla on omatoiminen ja motivoitunut työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on kuitenkin edellytys työllistymiselle. Lisäksi tässä tehtävässä odotamme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja kerryttämään kokemusta rakennusalalta. Rakennusalalla työaika pääsääntöisesti ma-pe 7.00-15.30 ja palkan maksamme aina rakennusalan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,72 €/h-13,20 €/h + TES mukaiset lisät. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja saat myös iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi!

Ira Martin, p. 040 6766383

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa 

Ilmoitusnumero: 103513782

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus