Autollinen rakennusaputyöntekijä Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2024

Autollista rakennusaputyöntekijää etsitään kesäksi 2024!

Kiinnostaako raksa? Huristeletko autolla? Miten olisi menevä kesätyö raksalla? Hae mukaan tekevään porukkaan! Etsimme autollisia rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakasyrityksillemme.

Työnkuva:

Työssä pääset tekemään monipuolisia rakennusalan avustavia tehtäviä kuten kanto-, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Lisäksi töitä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Ahkeraa työotetta ja halua kehittää omaa osaamista. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Lisäksi etsimme autollisia tekijöitä. 

Tehtävä edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja tutustumaan erilaisiin työmaihin! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan – rakennusaputyöntekijöillä yleisesti 11,95€/h – 13,46€/h, hyvät työvarusteet sekä iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Oletko valmis hommiin? Pistä tuulemaan ja laita rohkeasti hakemusta! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisesi mukaan kevään ja kesän 2024 aikana. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Ilmoitusnumero: 103698396

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus