fbpx

Autollinen kotisiivooja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 27.9.2021

Etsimme asiakkaallemme ajokortillista ja mieluiten autollista siivoojaa työskentelemään pääkaupunkiseudulla Helsingissä (+ toisinaan Keravalla, Tuusulassa, Espoossa ja Vantaalla) erityisesti kotisiivouksien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti, mutta mieluiten mahdollisimman nopeasti.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa yksityiskotien siivoaminen perusteellisesti ohjeiden mukaan. Kohteet voivat vaihdella kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Työtunteja on täydet määrät eli n. 37-40h viikossa. Työnkuvaan kuuluu tarkemmin mm. imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Siivoamiseen käytetään Ecolabel tuotteita. Työskentely tapahtuu arkisin noin klo 8-17 välillä. Työtä tehdään vaihdellen toisinaan pareittain ja toisinaan yksin. Kotisiivouksien lisäksi tämä työ pitää omien toiveidesi mukaan sisällään rappu- ja toimistosiivousta, pyykkihuoltoa, siivoustarvikkeiden kuljetusta sekä toimistotyötä.

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta kotisiivoustyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalla tulee olla B-ajokortti ja mieluiten oma auto. Tarvittaessa voit liikkua myös asiakasyrityksemme autolla. Mikäli käytät yrityksen autoa, niin auto tulee hakea ennen työpäivää toimistolta Tuusulasta. Koska töitä tehdään välillä myös tiimissä tai pareittain, niin arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Odotamme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Ikkunanpesutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavat kohteet vaihtelevat. Työsuhde on aluksi määräaikainen. Saat työn aloittaessasi hyvän useamman päivän perehdytyksen työhösi asiakkaaltamme, sekä asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi.

Työllistyt aluksi meidän WorkPowerin kautta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Me WorkPowerin tiimi olemme tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle meidän kautta työskennellessäsi 2 viikon välein! Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp).

ellen.book@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.