Autollinen kokenut rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.10.2021

Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään monipuolisesti erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, hae meille! Etsimme tällä hetkellä kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta, siivousta ja suojauksien laittoa. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on reipas ja motivoitunut ote työhön ja olet luotettava sekä oma-aloitteinen. Toivomme aikaisempaa kokemusta aputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Kokemus perustusvaiheen töistä kuten raudoituksista tai anturoista katsotaan eduksi. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suullista suomen kielen taitoa. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen menestymisesi siivittäjäksi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi: 
Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätä rohkeasti hakemuksesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
Hr trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, kokenut aputyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.