Autollinen ja kokenut rakennussiivooja

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 4.7.2022

Moikka! Oletko kerryttänyt vankkaa kokemusta rakennussiivoamisesta ja liikut omalla autolla? Jos sinulla löytyy nämä asiat, olet etsimämme henkilö! Haemme tällä hetkellä asiakasyrityksillemme reippaita ja omatoimisia rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin. Työkuvaasi tulee sisältämään muun muassa ulkopaikkojen siistimistä, sisätilojen imurointia, kerrosten siistimistä sekä tilojen pitämistä pölyttöminä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijoilta auton käyttömahdollisuus ja aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta. Olet työntekijänä vastuullinen, ahkera, kehittymishaluinen ja haluat aina suorittaa työtehtäväsi mahdollisimman hyvin. Edellytämme hakijoilta myös sekä täysi-ikäisyyttä, että suullista suomen kielen taitoa. Työtehtävät ovat usein fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi. Työssä toimiminen vaatii voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.  

Tarjoamme sinulle:
Saat meiltä vähintään rakennusalan TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Tämän lisäksi saat aurinkoisen HR-tiimimme tuen työsi varrelle. Saat meiltä myös laadukkaat ja mukavat työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet, että olet etsimämme työntekijä, laita ihmeessä heti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin 10-15)

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.