Aurinkopaneeliasentajia reissutyöhön

Kokoaikainen

Haku päättyy 18.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentjia reissutyöhön. Löytyykö sinulta kokemusta aurinkopaneeliasennuksista ja olet kiinnostunut reissutyöstä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme osaaja! 

Mitä toivomme hakijalta?:

Hakijalla tulee olla kokemusta aurinkopaneeli asennuksista. Asennusten tulee sujua itsenäisesti työparin kanssa. Työ on reissutyötä, joten edellytämme valmiutta työskennellä eripuolella Suomea. Oman auton käyttö mahdollisuus on myös tässä tehtävässä edellytys. Pääsääntöisesti asennuskeikat sijoittuvat ma-pe välille, mutta katsomme eduksi joustavuuden työaikojen suhteen. Asiakasyritys etsii useampia aurinkopaneeliasentjia, joten jos sinulla on jo asennuspari mainitsethan sen myös hakemuksessasi!

Mitä tarjoamme hakijalle?: 

Tässä työssä pääset mukavaan työporukkaan mukaan ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Saat työhön kattavan perehdytyksen asiakasyrityksessämme ja vähintään TES:in mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työvaatteet joiden kanssa on mukava työskennellä. Tukenasi on koko työsuhteesi ajan auttava ja ammattitaitoinen HR-tiimimme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme!

Hakuprosessi: 

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja työt alkavat pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan. Älä siis aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut pidetään etäyhteyksien välityksellä WorkPowerin kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä: 

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
0407751055 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: aurinkopaneeli, aurinkopaneeliasentaja, asentaja, reissutyö, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!