Aurinkopaneeliasentaja Uudellemaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 27.6.2022

Nyt haussa reippaita ja motivoituneita aurinkopaneeliasentajia pääkaupunkiseudulle ja muihin vaihtuviin kohteisiin Uudenmaan alueelle

Mitä odotamme hakijalta?
Toivomme sinulta löytyvän taustaa ja työkokemusta joko sähkö- tai aurinkopaneeliasennuksista. Tehtävään vaaditaan kädentaitoja, joten työkalujen tulisi pysyä jo hyppysissä. Aurinkopaneeleja asennetaan myös katoille, joten toivomme että sinulle korkeissa paikoissa työskentely ei ole ongelma. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassaolevat työturvallisuus– ja sähkötyöturvallisuuskortit. Työkohteisiin lähdetään pääsääntöisesti päivittäin asiakasyrityksemme toimipisteeltä Sipoosta, jonka vuoksi edellytämme mahdollisuutta kulkea Sipooseen. B-ajokortti on työtehtävässä välttämätön, sillä asennuksia tehdään laajasti Uudenmaan alueella. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tässä työssä pääset mukavaan työporukkaan mukaan ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Saat työhön kattavan perehdytyksen asiakasyrityksessämme ja vähintään TES:in mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työvaatteet joiden kanssa on mukava työskennellä. Tukenasi on koko työsuhteesi ajan auttava ja ammattitaitoinen HR-tiimimme. Tulet alkuun työskentelemään vuokratyöntekijänä WorkPowerin kautta, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme. 

Hakuprosessista:
Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut pidetään etänä videon välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin klo 10-16)

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.