Auraaja / koneenkuljettaja, talvisesonki

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.10.2021

JOULULAHJA ITSELLE – uusi työpaikka! 

Lahjaksi tarjolla lumiauraajan pestejä talvisesongille. 

Työtehtävinä lumensiirtoa, aurausta sekä liukkauden torjuntaa. Olet ehkä jo saanut hieman kokemusta koneenkuljetuksesta sekä auraajana toimimisesta ja haluat itsellesi työn, joka ei ole sidottu tiettyihin työvuoroihin. Työtä tehdään lumitilanteen mukaan ja saat itse määritellä työn ja vapaa-ajan tasapainon! Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, vaan voit kehittyä käytännön työn mukana. 

Jos kaipaat lisätöitä opintojen lomakaudelle tai toisen työn oheen, olet juuri etsimämme! Voit myös halutessasi työllistyä kauttamme kokopäiväisesti. Tarjoamme sinulle talvisesongin lisäksi mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kevättä kohti sekä työllistyä mielenkiintoasi vastaaviin töihin kesäksi. Viime kesänä palkkasimme yli 120 kesätyöntekijää, joten paikkoja riittää! Palkkaus kiinteistöpalvelualan TESiä mukaillen, lomakorvauksineen tietenkin.  

Laita meille hakemusta tulemaan ja olet lähempänä joululahjaasi! Rekrytointia hoitaa Tampereen raksatiimin HR-koordinaattori Ira, joka kertoo mielellään talven sesonkitöistämme lisää. 

Ota yhteyttä arkisin – Ira Martin p. 040 6766383 

  

Avainsanat: auraaja, lumityöt, lumityöntekijä, sesonkityö, keikkatyö, Pirkanmaa 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.