Auraaja / koneenkuljettaja, Pirkanmaa

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.12.2021

Ensilumi saapui, joka voisi lupailla myös jatkossa lumisia sateita!  

Työtehtävinä lumensiirtoa, aurausta sekä liukkauden torjuntaa. Olet ehkä jo saanut hieman kokemusta koneenkuljetuksesta sekä auraajana toimimisesta ja haluat itsellesi työn, joka ei ole sidottu tiettyihin työvuoroihin. Työtä tehdään lumitilanteen mukaan ja saat itse määritellä työn ja vapaa-ajan tasapainon! Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, vaan voit kehittyä käytännön työn mukana. 

Jos kaipaat lisätöitä opintojen lomakaudelle tai toisen työn oheen, olet juuri etsimämme! Voit myös halutessasi työllistyä kauttamme kokopäiväisesti. Tarjoamme sinulle talvisesongin lisäksi mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kevättä kohti sekä työllistyä mielenkiintoasi vastaaviin töihin kesäksi. Viime kesänä palkkasimme yli 120 kesätyöntekijää, joten paikkoja riittää! Palkkaus kiinteistöpalvelualan TESiä mukaillen, lomakorvauksineen tietenkin.  

Laita meille hakemusta tulemaan ja olet lähempänä lumiauraajan pestiä! Rekrytointia hoitaa Tampereen raksatiimin HR-koordinaattori Ira, joka kertoo mielellään talven sesonkitöistämme lisää. 

Ota yhteyttä arkisin – Ira Martin p. 040 6766383 

  

Avainsanat: auraaja, lumityöt, lumityöntekijä, sesonkityö, keikkatyö, Pirkanmaa 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.