Assistant Host Manager (part-time) – Noli Studios

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 4.10.2023

Noli Studios laajenee jälleen ja haemme nyt heidän kohteisiinsa apulaiskohdepäällikköitä (Assistant Host Manager). 

Työ on osa-aikaista (keskimäärin 90 h/3 viikkoa, myös muut tuntimäärät mahdollisia) ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, aamu-, väli- ja iltavuoroissa Noli Studiosin pääkaupunkiseudulla toimivissa kohteissa (Katajanokka, Sörnäinen, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi ja Otaniemi). Töitä tehdään pääsääntöisesti yhdessä kohteessa ja toisessa harvemmin. Kohteet määrittyvät hakuprosessin edetessä.

Työtehtäväsi:

Tehtävänäsi on luoda vaivatonta arkea, uusia kokemuksia sekä rentoa ja viihtyisää fiilistä yhdessä kollegoidesi ja palvelutarjoajien kanssa Noli Studiosin kohteiden majoittujille. Olet valmis löytämään jokaiselle juuri omannäköisen majoitusratkaisun ja haluat, että kaikki majoittujat tuntevat olonsa kotoisaksi niin omassa studiossaan kuin osana uutta naapurustoa. Intohimonasi on tarjota vaivatonta arkea, jotta majoittujat voivat keskittyä tärkeisiin asioihin elämässä. Olet kiinnostunut siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu ja nautit, kun saat auttaa majoittujia tutustumaan uuteen naapurustoon ja Nolin yhteisöön.

Noli Studios -konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä heidän tavoitteenansa on tarjota majoittujille täysin uudenlainen elämisen kokemus, olivatpa he Nolin luona päivän, kuukauden tai pidempään.

Nolisitko se sinä? Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, mutta seuraavat asiat kertovat sinusta paljon:

  • Oma-aloitteisuus on valttisi! Nautit asiakkaiden palvelusta ja haluat löytää heille parhaan mahdollisen elämisen ratkaisun Nolin tarjoamista vaihtoehdoista.
  • Et pelkää ongelmia, vaan näet ne mahdollisuuksina. Sinulla on proaktiivinen ote ja etsit mielelläsi ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin
  • Nautit toistuvista tehtävistä, mutta mikäli suunnitelmat menevät uusiksi, et pelästy. Hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä.
  • Hauskat jutut työyhteisössä, huumorintajuiset työkaverit ja hyvä työyhteisö ovat välttämätön osa arkeasi
  • Levität hyvää fiilistä ja olet omimmillasi avoimessa ja monikulttuurisessa ympäristössä
  • Kokemus hotellialalta ei ole välttämättömyys, mutta toivoisimme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja intohimoa majoitusalaa kohtaan
  • Sujuva asiakaspalvelu meillä onnistuu, kun tulet toimeen englannin ja suomen kielellä

Noli Studios tarjoaa sinulle:

Mielenkiintoisen, erilaisen, monipuolisen ja haastavan työn uudenlaisen konseptin parissa tiiviissä työyhteisössä. Noli Studiosilla pääset osaltasi vaikuttamaan tapaan elää ja majoittua sekä pääset kehittämään osaamistasi ja Nolin konseptia ja toimintaa.

Lue lisää Noli Studiosin kohteista:

Verkkosivut

Instagram 

Työpäivä Noli Studiosilla

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Mikäli koet olevasi etsimämme puuttuva palanen, jätä hakemuksesi viimeistään 4.10.2023 Workpowerin sivujen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden tapaamiset jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä. Toteutamme haastatteluita viikoilla 39, 40 ja 41 ja pyrimme suorittamaan valinnat viimeistään marraskuun alussa. Työn aloitusajankohta olisi marraskuun loppupuolella/joulukuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

 

 

Ilmoitusnumero: 84706022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus