Assistant Host Manager – Noli Studios

Osa-aikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 4.6.2023

Noli Studios konsepti laajenee ja nyt haetaan uusia apulaiskohdepäälliköitä (Assistant Host Manager)

Työ on joko koko-aikaista (112,5h/3 viikkoa) tai osa-aikaista (keskimäärin 90 h/3 viikkoa) ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, aamu-, väli- ja iltavuoroissa Noli Studiosin pääkaupunkiseudulla toimivissa kohteissa (Katajanokka, Sörnäinen, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi). Lisäksi syksyllä 2023 olemme avaamassa Katajanokalle toisen kohteen ja alkuvuodesta 2024 on avautumassa Otaniemeen uusi kohde.       

Tehtävässäsi:

Tehtävänäsi on luoda vaivatonta arkea, uusia kokemuksia sekä rentoa ja viihtyisää fiilistä yhdessä kollegoidesi ja palvelutarjoajien kanssa Nolin kohteiden majoittujille. Olet valmis löytämään jokaiselle juuri omannäköisen majoitusratkaisun ja haluat, että kaikki majoittujat tuntevat olonsa kotoisaksi niin omassa studiossaan kuin osana uutta naapurustoa. Intohimonasi on tarjota vaivatonta arkea, jotta majoittujat voivat keskittyä tärkeisiin asioihin elämässä. Olet kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu ympärilläsi ja nautit kun saat auttaa majoittujiamme tutustumaan uuteen naapurustoon ja yhteisöömme.

Noli Studios -konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä tavoitteenamme on tarjota majoittujillemme täysin uudenlainen elämisen kokemus, olivatpa he luonamme päivän, kuukauden tai pidempään.

Nolisitko se sinä? Etsimme erityisen hyvää tyyppiä, mutta seuraavat asiat kertovat sinusta paljon:

  • Oma-aloitteisuus on valttisi! Nautit asiakkaiden palvelusta ja haluat löytää heille parhaan mahdollisen elämisen ratkaisun Nolin tarjoamista vaihtoehdoista
  • Et pelkää ongelmia, vaan näet ne mahdollisuuksina. Sinulla on proaktiivinen ote ja etsit mielelläsi ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin
  • Nautit toistuvista tehtävistä, mutta mikäli suunnitelmat menevät uusiksi, et pelästy. Hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä ja paineen alla
  • Hauskat jutut työyhteisössä, huumorintajuiset työkaverit ja hyvä työyhteisö ovat välttämätön osa arkeasi. Et pelkää karaokelavaa ja suuntaat torille suomen voitettua, taas.
  • Levität hyvää fiilistä ja olet omimmillasi avoimessa ja monikulttuurisessa ympäristössä
  • Kokemus hotellialalta ei ole välttämättömyys, mutta toivoisimme että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
  • Sujuva asiakaspalvelu meillä onnistuu, kun tulet toimeen englannin ja suomen kielellä

Noli Studios tarjoaa sinulle:

Mielenkiintoisen, erilaisen, monipuolisen ja haastavan työn uudenlaisen konseptin parissa tiiviissä työyhteisössä. Meillä pääset osaltasi vaikuttamaan tapaan elää ja majoittua sekä pääset kehittämään osaamistasi, konseptiamme ja toimintaamme.

Mikäli koet olevasi Noli Studiosin etsimä puuttuva palanen, jätä hakemuksesi viimeistään 4.6.2023 WorkPowerin nettisivujen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden tapaamiset jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä. Toteutamme haastattelut viikoilla 21, 22 ja 23 ja pyrimme suorittamaan valinnat juhannukseen mennessä. Työn aloitusajankohta olisi heinäkuun loppupuolella/elokuun alussa.

Lue lisää Noli Studiosin kohteista:

Noli Studios – verkkosivut

Instagram

TikTok

Tästä pääset vielä kurkkaamaan mitä Noli Studiosin työntekijän Sissin päivä sisältää: 

Sissin työpäivä Noli Studiosilla

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli en pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus