Asiakaspalvelukoordinaattori, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Haku päättyy 3.12.2021

Etsinnässä asiakkaallemme Jyväskylän seudulla Asiakaspalvelukoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työn kuvaus

Asiakaspalvelukoordinaattorina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kansainvälisillä markkinoilla toimivan asiakkaamme palveluksessa. Työtehtäviä ovat mm. tilausten käsittely, laskutus, yleistä asiakirjojen lähettämistä ja vastaanottamista itsenäisesti, sekä logistiikka- ja asiakaspalveluosastojen juoksevien asioiden hoitamista. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä sisäisten asiakkuuksien kanssa sujuvien toimitusten sekä laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi. Asiakkaat sijaitsevat niin kotimaassa ja EU:n alueella, joten työkielenä on suomen lisäksi englanti. Asiakaspalvelu tapahtuu niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Työn edellytykset

Etsimme henkilöä, jolla olisi tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aiempaa työkokemusta tämän kaltaisista tehtävistä. Mikäli olet työskennellyt tilaus-toimitusketjun parissa asiakkaiden yhteyshenkilönä, tehnyt laskutusta, ja toiminut asiakaspalvelutehtävissä voit olla etsimämme henkilö.

Kuulostaako tämä sinulta?

  • Olet kuin kala vedessä asiakaspalvelutilanteissa: kuuntelet asiakasta ja palvelet häntä ystävällisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Monipuolinen työtehtävä, useat keskeytykset ja välillä kiireinenkin aikataulu eivät pelota sinua
  • Olet henkilönä oppimiskykyinen, järjestelmällinen, tarkka ja ripeä
  • Osaat organisoida asioita ja pystyt toimimaan myös muuttuvissa tilanteissa järjestelmällisesti sekä huolellisesti
  • Omaat perus atk-taidot sekä koet olevasi näppärä toiminnanohjausjärjestelmien kanssa

Mitä työ tarjoaa?

Tässä työssä pääset näkemään koko paketin tilauksesta toimitukseen saakka!

Tarjoamme sinulle määräajaksi työpaikan, jossa voit näyttää taitosi ja pääset haastamaan itseäsi. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Tukenasi työssä on ammattitaitoinen työyhteisö, jolta saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukea myös matkan varrella. 

Hakuprosessi

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja

Santeri Lahdelma

HR-Koordinaattori 

santeri.lahdelma@workpower.fi

WorkPower

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.