Asiakaspalvelijoita Woltille (aloitus tammikuussa)

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 22.12.2023

Etsimme nyt palveluhenkisiä ja motivoituneita asiakaspalvelijoita asiakkaallemme Wolt Enterprises Oy:lle määrä- ja osa-aikaisiin vuokratyösuhteisiin. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kampissa. Työtunteja on tarjolla 10–37,5 h / viikko ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa pe-ma välille – teet sekä aamu että iltavuoroja. Huomioitavaa on, että työ sisältää lisäksi satunnaisia yövuoroja. Työssä ei ole etätyömahdollisuutta, pois lukien yövuorot, jotka on mahdollista tehdä etänä. Tässä tehtävässä työllistyt 3kk määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen WorkPowerille.

Työn aloitus olisi maanantaina 15.1. ja työ alkaa perehdytyspäivillä, jotka pidetään ma-pe 15.–19.1. ja ma-pe 22.-26.1. klo 10–17. Perehdytys tapahtuu Woltin Kampin toimistolla. On tärkeää, että pystyt osallistumaan jokaiseen perehdytyspäivään.

Wolt on Helsingissä vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka tunnetaan paikallisesta kaupankäyntialustasta. Woltin missiona on tehdä kaupungeista parempia paikkoja asiakkaille, kauppiaille ja kuriireille. Woltin alustan avulla asiakkaat voivat helposti tilata tarvitsemansa yhdestä sovelluksesta, kauppiaat voivat tehdä lisämyyntiä ja kuriirit ansaita mielekkäitä tuloja joustavasti.

Työtehtäviäsi ovat:

Työ on puhelimitse ja chatin välityksellä tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä. Autat niin asiakkaita, lähettikumppaneita kuin ravintoloita luomaan ensiluokkaisen Wolt-kokemuksen. Käsittelet asiakkailta tulleita palautteita, hoidat reklamaatioita ja hyvityksiä. Olet aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmiin, jotta pulmat ja bugit saadaan selvitettyä. Hoidat asiakaspalvelutilanteen tehokkaasti ja haluat palvella Woltin asiakkaita laadukkaasti ja ystävällisesti. 

Tehtävässä viihtyäksesi sinun olisi tärkeä pitää asiakaspalvelusta ja haluta aidosti tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua. Olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä ja aikakriittisten työtehtävien parissa. Vaikka työ on hektistä, Wolt huolehtii aktiivisesti työntekijöiden hyvinvoinnista ja haluaa panostaa siihen. Tehtävässä on myös tärkeää, että pystyt sitoutumaan tekemään työvuoroja lähtökohtaisesti joka viikonloppu pe-ma välillä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä – erityisesti chat-kokemus katsotaan suureksi eduksi
 • Kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä sekä hyvää paineen- ja stressinsietokykyä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
 • Erinomaisia asiakaspalvelu-, viestintä- ja yhteistyötaitoja – olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta
 • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta – suoritat tehtäväsi tunnollisesti alusta loppuun
 • Motivaatiota oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
 • Kykyä ja halua toimia osana tiimiä – olet luotettava tiimipelaaja
 • Hyviä IT-taitoja – omaksut nopeasti uudet ohjelmistot

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakaspalvelutehtävien parissa yhdessä Suomen tunnetuimmassa yrityksessä
 • Mukavan, positiivisen ja yhteisöllisen työympäristön, jossa kaikki otetaan huomioon
 • Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja sinulla voi olla mahdollisuuksia edetä myöhemmin myös muihin tehtäviin Woltin sisällä
 • Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa
 • Saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen ja sinua tuetaan työssäsi myös perehdytyksen jälkeen
 • Tehtävän palkkaus määräytyy HELA TES mukaan (12,40 € / h)

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ilmoitusnumero: 88814669

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus