Asiakaspalvelija

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa, Espoo

Haku päättyy 11.12.2022

Hei sinä asiakaslähtöinen ja säteilevä asiakaspalvelun osaaja!

Etsimme aktiivisesti asiakasyrityksillemme asiakaspalvelijoita monipuolisiin työtehtäviin Uudenmaan alueelle. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja haemme osaajia erilaisilla taustoilla, joten voit olla vasta asiakaspalvelu-uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja tai jo kokenut alan ammattilainen. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva asiakaspalvelutehtävä aukeaa.

Työtehtäviäsi asiakaspalvelijana voivat olla esimerkiksi asiakkuuksien hallintaan, tilausten käsittelyyn tai aulapalveluun liittyvät tehtävät. Kaikissa työtehtävissä korostuvat kuitenkin laadukas asiakaspalvelu joko kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse, tai vaikkapa sosiaalisen median kautta.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Asiakaslähtöinen ja toimeentarttuva ote työhön
 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin
 • Järjestelmäosaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
 • Hyvä paineensietokyky
 • Tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakaspalvelutyöhön, sekä
 • Aito halu ja kiinnostus asiakkaiden kohtaamisen ja auttamiseen

Lisäksi arvostamme alalle sopivaa kaupallisen alan koulutusta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin, että sinusta välittyy aito palo asiakaspalvelutyöhön sekä arkailematon asenne monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisia ja kehittäviä asiakaspalvelutehtäviä
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia
 • Merkityksellisen työn, jossa saat olla osana tekevää ja innostavaa tiimiä sekä organisaatiota
 • Omaan arkeesi ja elämääsi sopivan tehtävän, sillä meiltä löytyy eri pituisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-koordinaattori Margarita Kevänen vastaa mielellään kysymyksiisi: margarita.kevanen@workpower.fi.

Avainsanat: Asiakaspalvelu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!