Asiakaspalvelija, Autonkuljetus Sjöberg Oy

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 30.6.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme Autonkuljetus Sjöberg Oy:lle oma-aloitteista ja innovatiivista Asiakaspalvelijaa monipuolisiin asiakaspalvelun, tilaustenhallinnan ja koordinoinnin tehtäviin. Etsimämme henkilö on rohkea ja aktiivinen, josta huokuu aito halu tuottaa erinomaisia asiakaspalvelun kokemuksia, tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli sinulla on jo taustaa asiakaspalvelun tehtävissä ja mielenkiintoa päästä kehittymään kuljetusalan nopeatempoisessa ympäristössä, lue tehtävästä lisää alta ja lähetä meille hakemuksesi!

Työtehtävät:

 • Monikanavainen asiakaspalvelu, sekä puhelimitse että sähköpostitse
 • Ajojen suunnitteleminen ja reitittäminen
 • Tilausten hallinnoiminen
 • Tilityksen ja laskutuksen hoitaminen

Edellytämme:

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelun ja/tai kuljetusalan tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Erinomaiset tietotekniset taidot

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ajojärjestelyn tehtävistä, SAP-pohjaisten järjestelmien tuntemuksen ja ruotsin kielen taidon.

Odotamme:

 • Oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa otetta työhön
 • Rauhallisuutta ja maltillisuutta myös nopeatempoisissa tilanteissa
 • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtäviä suorittaessa
 • Aitoa halua tarttua haastaviinkin tehtäviin ja tuottaa erinomaisia asiakaspalvelun kokemuksia, tilanteessa kuin tilanteessa

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Sovittavissa heinä-elokuulle
 • Sijainti: Espoo
 • Palkkaus: 2500-3500 €/kk. Keskustelemme palkkauksesta henkilökohtaisesti potentiaalisten, rekrytointiprosessissa etenevien henkilöiden kanssa.

Asiakasyrityksemme Autonkuljetus Sjöberg Oy tarjoaa autonkuljetuspalveluita Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Autonkuljetus Sjöbergillä on pitkä kokemus autonkuljetuspalveluista, ja nykyisin yritys on pääkaupunkiseudun markkinajohtaja. Yritys on tehnyt autonkuljetuksia 2000-luvun taitteesta lähtien Hinaus Sjöbergin nimen alla, ja vuodesta 2013 toiminta yhtiöitettiin Autonkuljetus Sjöberg Oy:ksi. Autonkuljetus Sjöberg Oy on noin 30 000 vuosittaisella kuljetuksella markkinajohtaja pääkaupunkiseudun sisäisissä kuljetuksissa ja merkittävä tekijä valtakunnallisesti. Toimipiste sijaitsee Espoon Koskelossa. Pääset tutustumaan asiakkaamme toimintaan tarkemmin täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 104694696

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus