Asfalttityöntekijä

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 21.7.2024

Etsimme asfalttityöntekijää asiakasyrityksemme kohteille Tampereen seudulle! 

Etsimme nyt asfalttityöntekijää asiakasyrityksemme vaihtuviin kohteisiin Tampereen ja Pirkanmaan alueen työmaille. Työkohteina on mm. asfaltointeja ja teiden paikkauksia, omakotitalojen sekä hallien pihoja ja routakorjauksia. Edellytämme aikaisempaa kokemusta asfalttihommista tai vastaavanlaisista tehtävistä. Työ vaatii joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa!

Asiakasyrityksessämme tehdään keskimäärin 10h päivää ja palkanmaksussa noudatetaan Asfalttialan TESiä ja ammattitaitoiselle ja hyvälle tekijälle luvassa erittäin kilpailukykyinen palkkaus. Työn aloitus tapahtuu sopivan tekijän löydyttyä ja hommia on mahdollisesti tarjolla pidempäänkin.

Kerrothan aikaisemmasta osaamisestasi jo hakemuksessasi! Haastattelut aloitamme heti hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

Avainsanat: rakennusala, asfaltti, infra, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 108587855

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus