Asentajia tehdasseisakkiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Kiinnostaisiko tienata ekstraa kesällä? Onko sinulla hyvät kädentaidot? Meillä on sinulle oikea työpaikka!
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita työntekijöitä seisakkiin elintarviketeollisuuden tehtaalle Vantaalle viikoille 22-23. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, tai muuten keikkatyötä haluavalle.

Työpäiväsi

Työskentelet kahden viikon ajan tehdasseisakin erilaisten sähkö- ja mekaanisten asennusten parissa osaamisesi mukaisesti. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi pienet sähkötyöt, sekä moottoreiden ja telojen vaihdot. Työt tapahtuvat viikoilla 22-23 maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös talven 2022 tehdasseisakkeihin.

Toivomme sinulta

  • Alan opintoja (esim. sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, koneenasentaja, kunnossapitoasentaja, varastotyöntekijä tai vastaava)
  • Teknistä ymmärrystä ja kädentaitoja
  • Eduksi katsomme kokemuksen sähkö- tai mekaanisista asennuksista

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset mukaan reiluun ja ammattitaitoiseen porukkaan, sekä saat mahdollisuuden tienata mukavasti. Hyvin hoidetut työt avaavat oven myös syksyn ja talven tehdasseisakkeihin.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Onko juuri sinulla joulun välipäivinä kalenterissasi tyhjää tilaa töille? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme tai sähköpostin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi! Kerromme mielellämme lisää.

Jäikö kysymyksiä?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, koneasentaja, levyseppähitsaaja, hitsaaja, koneenasentaja, alikonemestari, asentaja, mekaniikka-asentaja, varastotyöntekijä, aputyöntekijä, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.