Asentaja/tekninen asiantuntija Lemtapes Oy

Kokoaikainen

Valkeakoski

Haku päättyy 16.10.2022

Haemme asiakkaallemme Lemtapes Oy:lle asentajaa/teknistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle. Etsinnässä energinen ja oma-aloitteinen henkilö vahvistamaan ammattitaitoista tiimiä!

Työsuhde solmitaan suoraan Lemtapes Oy:n kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi.

Meistä
Lemtapes Oy on suomalainen ekologisten, innovatiivisten tuotteiden valmistaja kartonki- ja vaneriteollisuuden alalla. Yhtiön tuotteet perustuvat omaan ja pitkät juuret omaavaan osaamiseen. Liiketoiminta on kansainvälistä ja yrityksellä on asiakkaita kymmenissä maissa. Lemtapes Oy:lla työskennellään innovatiivisessa ympäristössä kansainvälisille markkinoille valmistettavien liimanauhojen sekä niiden käyttämiseen vaadittavien laitteistojen parissa. Lemtapesiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://lemtapes.fi/

Asentaja / tekninen asiantuntija
Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakkaan tiloissa tapahtuvaa asennus- ja koeajotoimintaa sekä osallistumista huolto- ja kunnossapitokäynteihin. Työnkuvaan sisältyy myös tuotantolaitteiden ja -tapojen kehittämistä sekä kehitysprojekteihin osallistumista. Palkkaus aikaisemman kokemuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokopäivänen työ.

Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva tekniikan alan osaaja tai jo kokeneempi alan konkari. Tehtävään sopii monenlaiset koulutustaustat ja painotammekin enemmän aiempaa osaamistasi sekä haluasi kehittyä tehtävässä. Etsimältämme henkilöltä toivotaan löytyvän itsenäisyyttä, sosiaalisuutta, joustavuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta
– avointa, energistä ja innokasta asennetta
– kiinnostusta käsillä tekemiseen ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
– halukkuutta kehittyä alan ammattilaiseksi käytännönläheisessä tehtävässä
– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
– matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla
– B-ajokorttia ja oman auton käyttövalmiutta

Tarjoamme
– mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin nopeasti kasvavassa yrityksessä
– mahdollisuuden urakehitykseen ja kasvamiseen yrityksen mukana
– roolin, jossa saat vastuuta ja vapautta
– kansainvälisen työympäristön ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä!

Miten edetä tästä?
Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikaisesti www.workpower.fi tai osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta.

Heräsikö kysyttävää?
Kysymyksiin vastaa HR-koordinaattori Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi, p. 040 516 9393.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.