Asentaja liikkuvaan työhön Bilfingerille

Kokoaikainen

Haku päättyy 8.10.2023

Etsitkö liikkuvaa työtä monipuolisten sähköautomaatioasennusten parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy:lle sähköautomaatioasentajaa liikkuvaan työhön pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Bilfinger on kansainvälinen teollisuuden ja tekniikan palveluiden tuottaja useilla eri aloilla ja markkinoilla. Konsernilla on maailmanlaajuisesti 31,000 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Mannheimissa, Saksassa. Pohjoismaissa Bilfinger on edustettuna Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja heitä on 3,500 työntekijää erilaisissa projekteissa mielenkiintoisilla asiakkailla sekä koti- että ulkomailla. Bilfingerin palvelut kattaa koko ketjun käsittäen konsultoinnin, tekniikan alan, tuotannon, kokoonpanon, kunnossapidon, seurannan – sekä myös ympäristötekniikan ja digitaaliset sovellukset. Haluatko sinä tulla osaksi #teamBilfinger?

Työpäiväsi

Vierivä kivi ei sammaloidu! Tässä työssä pääset näkemään erilaisia teollisuuskohteita vaihtuvissa maisemissa ympäri Suomen. Työsi koostuu erilaisten teollisuuslaitosten kokonaisvaltaisista sähkö- ja automaatiourakoista, jotka vaihtelevat asiakaskohteen mukaan. Työtehtäviisi voi kuulua myös muun muassa mekaanisia asennuksia, kaapelin vetoa sekä erilaisia kytkentöjä. Projektit voivat kestää muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä pidempiä pätkiä kerralla asiakaskohteissa. Työtä tehdään paikoitellen korkeissa tai ahtaissa olosuhteissa, sekä taivasalla, joten olethan sujut vaihtuvien työpisteiden kanssa. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
  • Kokemusta sähkö- ja/tai automaatiotöistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Vastuullisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • Kuvanlukutaitoa ja voimassa olevaa työturvakorttia

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa sähköautomaatioasentajan tehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, joissa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, asentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Ilmoitusnumero: 84962642

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus