Asentaja-koneistaja, HydSupply Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 22.5.2022

Haemme HydSupply Oy:lle Poriin asentaja-koneistajaa hydraulisylintereiden korjaukseen. 

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys mutta taustavoimat Satatekniikka ja Hydrosystem ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Uuden brändin myötä toimintaa kehitetään aktiivisesti muistaen vanhojen opit yhdistäen sen uuteen draiviin. Toimintaan tarkemmin pääset tutustumaan tästä.

Työnkuvaus:
Pääasiallinen työtehtäväsi on hydraulisylitereiden korjaus. Keskityt työssäsi korjaamaan erilaisia sylintereitä, joiden koko vaihtelee pienestä isoon. Sinulla saattaa välillä olla korjattavana traktoriin kuuluva osa tai teollisuuden tuotantoon kuuluva isokin komponentti. Työhösi sisältyy myös manuaalikoneistusta, joten toivomme sinulta aikaisempaa koneistuskokemusta. Luet piirustuksia vähintään kohtalaisesti ja hallitset mitoituksen sekä mittalaitteet. Toisinaan työnkuvaasi voi kuulua myös tuotteen kokoonpanohitsaamista, ja tätä varten mig- ja tig-hitsauksen hallitseminen on eduksesi, hitsauksen ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Työssäsi tarvittava koneistusosaaminen liittyy sylinteriosien korjaukseen, jolloin koneistusta ei ole kokopäiväisesti tarjolla mutta sen osaaminen auttaa asennustyössäsi. Suurimmat käsittelemäsi kappaleet ovat kahdensadan kilon luokkaa, ja käsittelet näitä katossa olevan nosturin avulla. Toimit työssäsi hektisellä alalla, jolloin käsillä oleva työ saattaa muuttuu nopeallakin syklillä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään 7-15:30. 

Toivomme sinulta lisäksi:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– tiimityöskentelytaitoja
– tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Tarjoamme Sinulle:
– mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
– vaihtelevuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
– hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan HydSupplyn työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille nettisivujemme kautta. 

Yhteyshenkilö:
HR-koordinaattori 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: koneistaja, manuaalikoneistaja, mig, tig, hitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.