Asbestipurkaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.7.2024

Asbestipurkaja Tampereelle!

Asiakasyrityksemme etsii tositarkoituksella asbestipurkajaa Tampereelle pitkäkestoiseen purkukohteeseen. Odotamme aikaisempaa kokemusta asbestipurusta, sekä voimassa olevia purkulupia ja lääkärintarkastusta. Tarvittavat työ -ja suojavälineet saat työmaalta. Asiakkaamme arvostaa huolellista ja ripeäotteista tekijää, jonka työnjälkeen voi luottaa.

Töiden aloitus tapahtuu alustavan aikataulun mukaan elokuussa 2024 ja tässä voi olla hyvälle tekijälle pidempikin pätkä töitä. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES mukaan. Voimassa oleva, työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti, sekä asbestipurkuluvat ovat työllistymisen edellytys.  

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerrothan meille jo hakemuksessasi kokemuksestasi!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363 

Tulet työllistymään vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. Työsuhteesi ajan saat energisen ja välittävän HR-tiimimme tuen sekä tarvittavat työvarusteet.

avainsanat: Tampere, Pirkanmaa, asbestipurkaja, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä

Ilmoitusnumero: 108453035

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus