Aputyöntekijä viherrakennustehtäviin, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet vihertyöntekijöiden rekrytoinnin kesälle 2023 Pirkanmaan alueelle!

Asiakkaamme on Pirkanmaalla vuodesta 2007 toiminut viheralan yritys, joka tekee viherrakentamista ja pihasuunnittelua muun muassa kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille.

Tehtävänkuvaus
Vihertyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. rikkaruohojen kitkentä, nurmikon leikkuu, pensaiden istutus ja nurmikkorullien levitys sekä erilaisten kivetyksien teko. Työssä menestyminen ei edellytä alan aiempaa tuntemusta. Edellytämme hakijalta kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, työturvakorttia sekä omaa autoa. Jos työturvallisuuskorttia ei vielä taskusta löydy, korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Avantin ajotaito on plussaa, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Työtä on tarjolla kesän ajalle, hyvälle tekijälle mahdollisesti myös pidempään. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-/toukokuussa ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia juuri sinulle sopivaksi. 

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?
Mikäli kesätyö monipuolisissa työtehtävissä kuulostaa houkuttelevalta, käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta. Työt alkavat huhti-/toukokuun vaihteessa soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin työpaikkoihimme!

Jäikö kysyttävää?
HR-konsultti Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, viherrakennus, vihertyöntekijä, fyysinen työ, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!