Aputyöntekijä parvekelasiasennuksiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.8.2022

Kaipaatko uusia haasteita? Nautitko vaihtelevista työpäivistä sekä huolellisuutta vaativasta työstä? Loistavaa, olet juuri etsimämme henkilö! Haemme tällä hetkellä asiakkasyrityksellemme oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä sekä motivoitunutta aputyöntekijää parvekelasiasennuksiin. Töitä tehdään vaihtuvissa pientalokohteissa pääkaupunkiseudulla.

Työtehtävät:

Tehtäväsi tulevat sisältämään avustavia tehtäviä parvekelasien, terassi- ja parvekekaiteiden sekä muiden vastaavien tuotteiden asennuksissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että hakijalla on aiempaa kokemusta rakennusalalta esimerkiksi rakennusaputyöntekijän tehtävistä. Kokemustakin tärkeämpänä pidämme motivoitunutta asennetta työtä kohtaan sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Työkohteissa kohtaat yrityksen asiakkaita, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Et myöskään pelkää korkeita paikkoja, sillä asennuksia saatetaan tehdä myös korkealla. Edellytämme sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Hyvä kunto on edellytys työssä menestymiselle, sillä työ on fyysisesti raskasta. 

Tarjoamme sinulle: 

Saat työhösi kattavan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi työsi tukena on ammattitaitoinen tiimi sekä mukavat työkaverit. Pääset työskentelemään erilaisissa ja vaihtuvissa kohteissa, joten päivät ovat vaihtelevia. 

Hakuprosessi: 

Mikäli koet sopivasi kyseiseen tehtävään, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Työt alkavat melko nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: parvekelasiasennus, rakennusaputyöntekijä, appari, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.