Apulainen timpurille

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.6.2022

Raksan ammattilainen!

Rakennusala kaipaa timpurille kaveria. Haemme osaavaa tekijää, jolla on varma ja hyvä työote. Työtehtäviisi kuuluu mm. muotti- ja valutyöt, uretaanityöt, kittaukset, katon koolaukset sekä muita timpurin apulaisen töitä, jossa apua tarvitaan. Hakemallamme rakennustyöntekijällä tulisikin olla aiempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Ei hätää, vaikka suoranaista kokemusta ei vielä olisi, sillä myös muu rakennualan kokemus on varmasti hyödyksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi, miä kaikkea mahdollisesti jo osaat ja mitkä työt sinua kiinnostaisivat. Voit myös kertoa omista vahvuuksistasi, niin voimme katsoa sinulle yhdessä sopivan työtehtävän, mikäli juuri tämä työtehtävä ei nappaa! 

Työ alkavat heti, kun sopiva ja osaava tekijä löytyy. Työaika on arkipäivisin ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme ammattitaitosi ja kilpailukykyisen rakennusalan TES:in mukaan, työkalu- sekä matkakorvauksineen päivineen. 

Lisätietoja soittamalla tai viestillä sinulle antaa:

  • HR-koordinaattori, Ira – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri  – 040 832 4363
  • HR-harjoittelija, Sami – 040 677 9544

avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, kirvesmiehen apulainen, Tampere, Pirkanmaa

Tiesitko, että…?

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.