Apulainen rakennusalalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 1.11.2021

Rakennusapumiehiä etsinnässä! Hae WorkPowerin kautta rakennusalan töitä.

Työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivousta, haalausta, raivausta ja purkua. Tässä työssä pääset myös avustamaan rakennusalan ammattilaisia erinäisissä työtehtävissä talonrakennuksen parissa. Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan rakennusten runko- ja vesikattotöistä aina sisutus- ja viimeistely työhön. Tässä työssä kokemus ei ole välttämätöntä, vaan pikemminkin oppimiskykyisyys ja asenne. Ainut edellytys työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti Pirkanmaan alueella. Älä kuitenkaan pelästy keikkatyötä! Voit ottaa keikkoja vastaan jokaiselle päivälle, jolloin pystyt työskentelemään myös kokoaikaisesti! Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työnekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.
Vaihtelevat työmaat, monipuoliset työtehtävät, joustavat keikka-ajat, luotettava työnantaja ja välittävä HR-tiimi, mitä muuta voisi työltä toivoa? Laita meille hakemusta tulemaan!

Kysy lisätietoja:
HR-konsultti Jenna Rantanen, 040 667 9544

Avainsanat: rakennusala, rakennusaputyöntekijä, raksa, Tampere, Pirkanmaa, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.