Ammattitaitoinen sähköasentaja, Tampere

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 16.10.2022

Nyt haussa ammattitaitoinen ja motivoitunut sähköasentaja työskentelemään asiakasyrityksemme vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaan alueella. 

Työkohteesi voivat vaihdella saneerauskohteista aina uudiskerrostalotyömaihin, joten etsimme sähköasentajaa, jolla on jo karttunut kokemusta erilaisista työkohteista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn löytyy! Työtehtävät saattavat sisältää esimerkiksi valaisinasennuksia uudiskohteissa, vanhojen valaisinten vaihtoja, paloilmaisinasennuksia, kaapelointeja sekä ATK-asennuksia. 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa sinnikäs halu saada aikaan parasta mahdollista työjälkeä, itseohjautuvuus ja hyvä pelisilmä. Työllistymisen edellytyksiä ovat alan koulutus, voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA- ja tulityökortti plussa! 

Aloitus sopimuksen mukaan. Mahdollisuus aloittaa nopealla aikataululla 2022 syys-lokakuun aikana. Hyvälle tekijälle riittää töitä pitkäksi aikaa! Työaika ma-pe klo 7-15.30. Palkka maksetaan sähköistysalan TES mukaan! Meiltä WorkPowerilta saat työssä tarvittavat suojavarusteet koko työskentelysi ajaksi. Työsuhdeasioissa sinua palvelee kahdeksan hengen raksatiimi. 

Jos tämä voisi olla Sinun tuleva työpaikkasi, jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi alalta, jonka avulla voimme tarjota sinulle osaamistasi vastaavaa kohdetta. 

Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä ja kysy lisää!

Yhteystiedot: Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, kokenut sähköasentaja, sähkäri, rakentaminen, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.