Ammattitaitoinen runkovaiheen timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.5.2022

Oletko kokenut rakennusalan tekijä vailla hommia? 


No meillä niitä hommia olisi – etsimme kokenutta timpuria asiakasyrityksellemme Tampereen seudulle. Tiedossa on runkovaiheen töitä, eli mm. elementtien asennuksia, välipohjien tekoa sekä muotti- ja valutöitä. Tämän jälkeen on mahdollista siirtyä toisen asiakkaamme työmaalle, joten hyvälle tekijälle hommia löytyy vielä syksymmälläkin! 

Työaika raksalla tuttuun tapaan arkisin klo 7-15:30 ja palkkaa maksamme ammattitaitosi mukaan, kuitenkin aina rakennusalan työehtosopimukseen pohjautuen. Tarvittaessa maksamme myös työkalukorvauksia ja TES:in mukaiset matkakorvaukset kuuluvat tietty palkkasi päälle.

Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on liivin taskusta löytyvä ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Haluaisimme täällä päässä kuulla osaamisestasi ja millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, joten ole rohkeasti yhteydessä!   

Jos sydän sykkii runkovaiheen töille, ole yhteydessä tai laita hakemusta nettisivujemme kautta!

Puhelimeen täällä päässä vastaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, raksa, vuokratyö, rakennusala, Tampere

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla pian 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat varusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.