Ammattitaitoinen rakennussiivooja Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 6.6.2022

 Hae meille rakennussiivoojaksi Hämeenlinnaan!

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia työskentelemään rakenteilla olevalle kerrostalotyömaalle. Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivous, kulkuväylinen siistinä pitoa, joitain avustavia tehtäviä sekä suojauksuia. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla jo jonkin verran aiempaa kokemusta työmaan ylläpitosiivouksesta sekä kulkuväylien puhtaanapidosta ja suojauksista. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan tässä työssä pärjäät pitkälle positiivisella ja rohkealla työasenteella! Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarkastelemaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana. Työaika on mukavan säännöllinen, normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. Meillä voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Yhdellä haastattelulla voimme myös kartoittaa muun alan osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteesi. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 18 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Jos rakennussiivous on sinulle tuttua täytä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme jo hakuaikana.  

Lisätietoja: HR-koordinaattori Ira Martin, 0406766383

Avainsanat: raksa, työmaa, rakennussiivooja, kokopäivätyö, Hämeenlinna, HML, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.